Nanna “ i det gule hus”.

De 3 P’er Professionel - Privat - Pasningsordning

Om vores mad..

Kosten til børnene er for mig meget vigtig. 

At de får en aldersvarende, sund og nærende kost overvejende hjemmelavet delvis baseret på økologi, pålæg-brød-frugtmos og grød.

Bager næsten alt det brød vi spiser, knækbrød er absolut børnenes favorit. Samt havrekiks med gulerødder. Pandekager med revet grønt.

Jeg laver frugt mos, blander forskellige frugter og tilsættes grøntsager som ekstra fibre, der gør at jeg undgå tilsætning, af rent sukker I den daglige kost.. 

 

Vi har hver fredag madkasser... som børnene har med hjemmefra.

Det har jeg valgt at gøre, da det udgør en stor del, af vores kultur. Jo tidligere en alder børnene lære dette system med hvordan en madkasse spises jo bedre rustede er de senere, når de starter i børnehave.

Hvilket øger barnets forståelse for, at det som barnet kan spise. Samt lærer derved også, at det er ok, at de andre børn har noget andet med.